Leverbiff av Hanna Eliassen inneholder
91 Kalorier,
4 g Karbo,
14 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Leverbiff av Hanna Eliassen har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Leverbiff av Hanna Eliassen er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Leverbiff av Hanna Eliassen!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 91.46 | 347.66 | Kcal |
Protein | 14.03 | 53.33 | gram |
Karbohydrat | 3.69 | 14.03 | gram |
Kostfiber | 0.03 | 0.11 | gram |
Fett | 2.28 | 8.67 | gram |
Mettet fett | 0.82 | 3.12 | gram |
Salt | 0.58 | 2.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.27 | Kr 12.43 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 521 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,13 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ta leveren opp av eddikvann og vask over med rent vann. Tørk leveren godt. Skjær opp i fingertykke skiver og ta bort de groveste galleganger og hinner. Ha god varme på komfyren. Bland sammen salt, mel og pepper. Ha fett på varm panne, rull skivene i blandingen og brun dem raskt. Spe på kokende melk og vann. Småsurres i vel 1/2 time eller til de er gjennomkokte.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
ReisaMat
(Intern: 19161)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Norge
Fylke:
Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2005-04-08
Oppdatert dato:2005-04-08
Lesere:
2854 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift