Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Foie gras terrine oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Foie gras terrine



Foie gras terrine inneholder 128 Kalorier, 5 g Karbo, 12 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Foie gras terrine har ingen allergener
Foie gras terrine er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 5 porsjoner
500grgåselever
1dlsauterne
0,5dlarmagnac
1tssalt
1ssgrønne pepperkorn

Garniture :

salater
Bønner
Valnøtt
Olje




Næringsdeklarasjon for Foie gras terrine!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier128.35170.96Kcal
Protein12.4516.58gram
Karbohydrat5.437.23gram
Kostfiber0.340.45gram
Fett3.264.34gram
Mettet fett1.211.61gram
Alkohol3.83 %
Salt1.301.73gram
Pris på oppskriftenKr 65.17Kr 86.81Kroner
Hele oppskriften veier666 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Foie gras fra and eller gås plukkes i små stykker på ca. 2 – 3 cm, årer og galle fjernes.
Foie gras marineres i 2 timer ved stuetemperatur i sauterne, armagnac, salt og grønne pepperkorn.

Foie gras presses ned i en porcelensterrine og settes på en rist i en 60 grader varm ovn, hvor den baker mellom 15 – 40 minutter. Tiden avhenger av, hvor mye fett, som legger seg på toppen av terrinen. Ved 2 millimeter fett stanses bakningen. Kjøles av og hviler 24 timer før serveringen.

Serveres med salat eller grønne bønner med valnøtter samt et stykke godt brød.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22025)
Kategori: Terrine
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-21
Oppdatert dato:2006-05-21
Lesere: 8820 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.