Fotograf:
Matprat.no
Du kan lage mange gode retter dersom du stykker opp en hel kalkun. Her er overlårene fylt med gåselever og hakket persille. Pynt med frisk fiken ved servering. Lekkert, ikke sant? Oppskriften inneholder
137 Kalorier,
0 g Karbo,
19 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener
Gåseleverfylt kalkunrull er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4474 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gåseleverfylt kalkunrull!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 136.88 | 817.72 | Kcal |
Protein | 19.18 | 114.58 | gram |
Karbohydrat | 0.34 | 2.03 | gram |
Kostfiber | 0.06 | 0.36 | gram |
Fett | 6.52 | 38.95 | gram |
Mettet fett | 2.01 | 12.01 | gram |
Salt | 0.19 | 1.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 18.97 | Kr 113.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 597 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,99 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Brett ut overlåret. Skjær eventuelt bort hinner og sener. Ha på salt og kvernet pepper og hakket persille. Legg på gåselever/andelever, rull sammen og surr med litt bomullstråd.
Brun rullen raskt på alle sider i en panne med smør. Ha rullen over i en ildfast form og sett et steketermometer i midten av rullen. Ta den ut når steketermometeret viser 68 °C. Avkjøl på fjel. Pynt med friske fiken og urter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 24534)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Pålegg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-12-02
Oppdatert dato:2013-12-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift