Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Foie Gras terrine med lettsaltet agurk og bringebær vinaigrette oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Foie Gras terrine med lettsaltet agurk og bringebær vinaigrette



Foie Gras terrine med lettsaltet agurk og bringebær vinaigrette inneholder 97 Kalorier, 3 g Karbo, 4 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Foie Gras terrine med lettsaltet agurk og bringebær vinaigrette har beregnet å ha følgende allergener Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Foie Gras terrine med lettsaltet agurk og bringebær vinaigrette er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1stkfoie gras(Gåselever)
2ssMadagaskar pepper
Ca 1dlCognac
0,3stkagurk
1dlBringebær eddik
Litt sukker
Salt og pepper




Næringsdeklarasjon for Foie Gras terrine med lettsaltet agurk og bringebær vinaigrette!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier96.82388.73Kcal
Protein4.3017.26gram
Karbohydrat3.0512.25gram
Kostfiber0.823.29gram
Fett1.114.46gram
Mettet fett0.411.65gram
Alkohol7.97 %
Salt0.090.36gram
Pris på oppskriftenKr 33.87Kr 135.99Kroner
Hele oppskriften veier402 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Foie gras’en brekkes i grove stykker og renses for blodårer. Ha den i en skål og dryss salt over den, la den stå og marinere et par timer ved stuetemperatur til foie grasen er bløt.
Tilsett så cognacen og den finhakkede Madagaskar pepper. Ta en form og legg folie i den. Foie grasen legges i formen og trykkes godt sammen. Den settes i ovnen i 25 minutter ved 95°. Deretter settes den i kjøleskapet i 2-3 timer, så er den klar til servering.

Bringebær vinaigrette eddiken helles i en gryte sammen med sukkeret og reduseres til ca. det halve ved svak varme, la det stå og kjøle av. Agurken skjæres i fine terninger, drysses med salt og pepper like før bruk.

Skjær foie grasen i ca. 1 cm tykke skiver, legg en skive midt på en tallerken, og legg agurken ovenpå. Bringebær vinaigretten dryppes dekorativt på tallerkenen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21603)
Kategori: Terrine
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-03-05
Oppdatert dato:2006-03-05
Lesere: 3087 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.