Blodpudding





Blodpudding inneholder 244 Kalorier, 18 g Karbo, 12 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Blodpudding har beregnet å ha følgende allergener Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Blodpudding er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1literblod
2tssalt
1tspepper
0,5tsingefær
0,1tsallehånde
0,1tsnellik
250grfinhakket nyretalg
250grkokt ris
100grknust kavring
100grrosiner
100grsukker
50grrugmel


Annonse



Næringsdeklarasjon for Blodpudding!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier244.451 142.03Kcal
Protein12.0656.34gram
Karbohydrat17.7182.74gram
Kostfiber0.632.94gram
Fett13.7964.42gram
Mettet fett6.6130.88gram
Salt1.064.93gram
Pris på oppskriftenKr 5.23Kr 24.43Kroner
Hele oppskriften veier1 869 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sil blodet i en bolle og psik så det skummer. Tilsett alt det andre og bland godt isammen. Hell i en kasserolle og gi ett oppkok under omrøring. Helles så over i en smurt form som er strødd med kavring. Stekes i vannbad i en time. Server med smeltet smør og ris.

Dette er en gammel norsk oppskrift.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118967193)
Kategori: Ovnsrett
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-04-19
Oppdatert dato:2002-04-19
Lesere: 24434 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.