Blodpudding



Blodpudding inneholder 250 Kalorier, 18 g Karbo, 13 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Blodpudding har beregnet å ha følgende allergener Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Blodpudding er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 13 lesere
Lesere: 27608 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1literblod
2tssalt
1tspepper
0,5tsingefær
0,1tsallehånde
0,1tsnellik
250grfinhakket nyretalg
250grkokt ris
100grknust kavring
100grrosiner
100grsukker
50grrugmel




Næringsdeklarasjon for Blodpudding!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier250.221 168.98Kcal
Protein12.8459.99gram
Karbohydrat17.7182.74gram
Kostfiber1.105.14gram
Fett13.9865.31gram
Mettet fett6.6831.21gram
Salt1.115.17gram
Pris på oppskriftenKr 5.23Kr 24.43Kroner
Hele oppskriften veier1 869 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo28,31 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Sil blodet i en bolle og psik så det skummer. Tilsett alt det andre og bland godt isammen. Hell i en kasserolle og gi ett oppkok under omrøring. Helles så over i en smurt form som er strødd med kavring. Stekes i vannbad i en time. Server med smeltet smør og ris.

Dette er en gammel norsk oppskrift.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118967193)
Kategori: Ovnsrett
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-04-19
Oppdatert dato:2002-04-19


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.