Blodklubb (flatklubb) fra Ringsaker inneholder
77 Kalorier,
0 g Karbo,
19 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Blodklubb (flatklubb) fra Ringsaker har ingen allergener
Blodklubb (flatklubb) fra Ringsaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6300 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blodklubb (flatklubb) fra Ringsaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 76.89 | 194.77 | Kcal |
Protein | 18.57 | 47.04 | gram |
Karbohydrat | 0.09 | 0.23 | gram |
Kostfiber | 0.09 | 0.23 | gram |
Fett | 0.23 | 0.58 | gram |
Mettet fett | 0.01 | 0.03 | gram |
Salt | 1.58 | 4.00 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.03 | Kr 15.27 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 013 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,46 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sil blodet. Bland salt, krydder og mel til fast deig. Lag passe stort emne som kjevles ut til cirka 1 cm. leiv. Klubbene stikkes ut med lokk og kokes i saltet vann. Serveres med smeltet smør og sukker til.
Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18093)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-16
Oppdatert dato:2004-06-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.