Blodpølse av rein





Blodpølse av rein inneholder 170 Kalorier, 28 g Karbo, 12 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Blodpølse av rein har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Blodpølse av rein er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
0,5literreinblod,
3dlmelk,
2sssalt
1tspepper og
9dlmel.


Annonse



Næringsdeklarasjon for Blodpølse av rein!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier170.172 265.81Kcal
Protein12.11161.24gram
Karbohydrat27.73369.22gram
Kostfiber1.3117.44gram
Fett0.9112.12gram
Mettet fett0.263.46gram
Salt2.7436.54gram
Pris på oppskriftenKr 3.11Kr 41.41Kroner
Hele oppskriften veier1 332 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ingrediensene blandes til en røre.
Pass på at røra ikke blir for tykk. Fyll røra i 6-7 rengjorte kjesemager - ikke for mye. Bruk fettet som ligger i kjesemagen, men fjern det som er overflødig. Sy sammen og kok pølsene en time i kjøttkraft.

Denne røra kan tilføres mer mel og kokes som blodklubb i ca. 1/2 time.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18365)
Kategori: Konservering
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-08-01
Oppdatert dato:2004-08-01
Lesere: 6394 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.