Blodpølse av rein inneholder
172 Kalorier,
28 g Karbo,
12 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Blodpølse av rein har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blodpølse av rein er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 5 lesere
Lesere:
8887 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blodpølse av rein!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 171.69 | 2 286.05 | Kcal |
Protein | 12.37 | 164.71 | gram |
Karbohydrat | 27.73 | 369.22 | gram |
Kostfiber | 1.91 | 25.43 | gram |
Fett | 0.83 | 11.05 | gram |
Mettet fett | 0.21 | 2.80 | gram |
Salt | 2.74 | 36.53 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.11 | Kr 41.41 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 332 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 64,6 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ingrediensene blandes til en røre.
Pass på at røra ikke blir for tykk. Fyll røra i 6-7 rengjorte kjesemager - ikke for mye. Bruk fettet som ligger i kjesemagen, men fjern det som er overflødig. Sy sammen og kok pølsene en time i kjøttkraft.
Denne røra kan tilføres mer mel og kokes som blodklubb i ca. 1/2 time.
Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen
Utgitt av Landbruksforlaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Landbruksforlaget
(Intern: 18365)
Kategori:
Konservering
Land:
Norge
Fylke:
Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-08-01
Oppdatert dato:2004-08-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.