Blodpølse fra Hanna Eliassen inneholder
183 Kalorier,
14 g Karbo,
12 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Blodpølse fra Hanna Eliassen har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blodpølse fra Hanna Eliassen er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
10056 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blodpølse fra Hanna Eliassen!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 182.83 | 3 743.26 | Kcal |
Protein | 12.21 | 249.99 | gram |
Karbohydrat | 13.87 | 283.97 | gram |
Kostfiber | 1.23 | 25.18 | gram |
Fett | 8.45 | 173.01 | gram |
Mettet fett | 3.82 | 78.21 | gram |
Salt | 1.05 | 21.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.56 | Kr 93.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 047 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,34 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bløt gryna i melka natta over. Kok gryna mør. Rør gryngrøten ut i blodet. Ha i knuste brød. Ha i finhakket talg og krydder. Stek en prøve. Fyll så i tarmer med ei mugge. Fylles trekvart full. Skyll den med kaldt vann. Legges i kokende saltvann- 1 ts salt pr. liter- kok 5 min. Prikk med nål, småkok videre ca. 20 min. eller til de er gjennomkokte.
Server blodpølse nykokte eller oppstekt på panne. Når pølsene er godt kokte, kan de oppbevares nokså lenge i kaldt vær. De må ikke fryse.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
ReisaMat
(Intern: 19089)
Kategori:
Konservering
Land:
Norge
Fylke:
Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2005-04-05
Oppdatert dato:2005-04-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.