Blodpølse fra Hanna Eliassen



Blodpølse fra Hanna Eliassen inneholder 183 Kalorier, 14 g Karbo, 12 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Blodpølse fra Hanna Eliassen har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Blodpølse fra Hanna Eliassen er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 10056 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1literblod
100grsmå gryn
0,5litermelk
200grtørket brød (griljermel)
150grnyretalg
Ca 6sssukker
2tssalt
Ca 0,5tspepper
Ca 0,5tsnellik
Ca 0,5tsallehånde
Ca 0,5tsingefær




Næringsdeklarasjon for Blodpølse fra Hanna Eliassen!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier182.833 743.26Kcal
Protein12.21249.99gram
Karbohydrat13.87283.97gram
Kostfiber1.2325.18gram
Fett8.45173.01gram
Mettet fett3.8278.21gram
Salt1.0521.45gram
Pris på oppskriftenKr 4.56Kr 93.36Kroner
Hele oppskriften veier2 047 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo30,34 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Bløt gryna i melka natta over. Kok gryna mør. Rør gryngrøten ut i blodet. Ha i knuste brød. Ha i finhakket talg og krydder. Stek en prøve. Fyll så i tarmer med ei mugge. Fylles trekvart full. Skyll den med kaldt vann. Legges i kokende saltvann- 1 ts salt pr. liter- kok 5 min. Prikk med nål, småkok videre ca. 20 min. eller til de er gjennomkokte.

Server blodpølse nykokte eller oppstekt på panne. Når pølsene er godt kokte, kan de oppbevares nokså lenge i kaldt vær. De må ikke fryse.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: ReisaMat
(Intern: 19089)
Kategori: Konservering
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2005-04-05
Oppdatert dato:2005-04-05


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.