Fotograf:
Kylling.no
Bløt eggerøre med chorizopølse inneholder
256 Kalorier,
1 g Karbo,
10 g Protein og
24 g Fett pr 100 gr
Bløt eggerøre med chorizopølse har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bløt eggerøre med chorizopølse er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4680 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bløt eggerøre med chorizopølse!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 256.41 | 193.44 | Kcal |
Protein | 9.95 | 7.51 | gram |
Karbohydrat | 0.67 | 0.51 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 23.77 | 17.93 | gram |
Mettet fett | 12.28 | 9.26 | gram |
Salt | 0.28 | 0.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.97 | Kr 3.75 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 377 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,04 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pisk egg og fløte sammen i en stålbolle (evt. annen bolle som tåler varme). Kok opp vann i en kjele og ha bollen over kjelen med kokende vann, reduser varmen.
Rør til eggerøren begynner å stivne. Ha i kaldt smør i biter.
Hvis du ikke bruker usaltet smør bør du smake til med salt etter du har hatt i smøret, ellers kan det lett bli for salt.
Eggerøren skal være bløt. Fyll eggerøren i eggskallet. Sett det i litt grovsalt på tallerkenen. Ha på en skive chorizopløse og pynt med en urt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 23088)
Kategori:
Fingermat/tapas
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-11-19
Oppdatert dato:2006-11-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift