Fenalår med djevelegg





Fenalår med djevelegg oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Fenalår med djevelegg er både superenkelt og godt! Navnet djevelegg kommer av den sterke smaken som tabascoen gir.

Oppskriften inneholder 244 Kalorier, 1 g Karbo, 16 g Protein og 20 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fenalår med djevelegg er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkegg
2ssmajones
1tssitronsaft
0,5tstabasco
16skive(r)fenalår
24stksorte oliven
0,25bunt(er)frisk gressløk


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fenalår med djevelegg!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier244.10372.56Kcal
Protein16.2024.73gram
Karbohydrat0.540.82gram
Kostfiber0.731.11gram
Fett19.5229.79gram
Mettet fett4.777.28gram
Salt4.817.34gram
Pris på oppskriftenKr 20.09Kr 30.66Kroner
Hele oppskriften veier611 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Kok eggene i 6-8 minutter til de er "smilende". Avkjøl i rennende, kaldt vann.
2. Del eggene i to på langs. Ta ut plommene og bland dem med ingrediensene til fyllet.
3. Ha fyllet i en sprøytepose med tyll. Sprøyt fyllet tilbake i eggene.
4. Legg fenalårskivene på en tallerken og legg på djeveleggene! Pynt med oliven og gressløk.

Dette regnes ikke som en selvstendig rett, men bør være én av flere retter på et tapasbord.
Andre retter som passer sammen med denne retten til en juletapas er soyamarinerte kyllingklubber, juleruller med juledipp, medister albondigas, capresetårn med kaspolsaus og ricottafiken.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 30812)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Fingermat/tapas
Innlagt dato:2013-12-13
Oppdatert dato:2013-12-13
Lesere: 1590 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fenalår med djevelegg.Fenalår med djevelegg.
Denne retten har 244,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 20,09.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bløt eggerøre med chorizopølse.Bløt eggerøre med chorizopølse.
Denne retten har 256,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.