Fotograf:
Matprat.no
Fenalår med djevelegg er både superenkelt og godt! Navnet djevelegg kommer av den sterke smaken som tabascoen gir. Oppskriften inneholder
244 Kalorier,
1 g Karbo,
16 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fenalår med djevelegg er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2260 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fenalår med djevelegg!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 243.51 | 371.66 | Kcal |
Protein | 16.21 | 24.74 | gram |
Karbohydrat | 0.54 | 0.82 | gram |
Kostfiber | 0.73 | 1.11 | gram |
Fett | 19.45 | 29.69 | gram |
Mettet fett | 4.72 | 7.20 | gram |
Salt | 4.80 | 7.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 20.09 | Kr 30.66 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 611 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,88 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Kok eggene i 6-8 minutter til de er "smilende". Avkjøl i rennende, kaldt vann.
2. Del eggene i to på langs. Ta ut plommene og bland dem med ingrediensene til fyllet.
3. Ha fyllet i en sprøytepose med tyll. Sprøyt fyllet tilbake i eggene.
4. Legg fenalårskivene på en tallerken og legg på djeveleggene! Pynt med oliven og gressløk.
Dette regnes ikke som en selvstendig rett, men bør være én av flere retter på et tapasbord.
Andre retter som passer sammen med denne retten til en juletapas er soyamarinerte kyllingklubber, juleruller med juledipp, medister albondigas, capresetårn med kaspolsaus og ricottafiken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 30812)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Fingermat/tapas
Innlagt dato:2013-12-13
Oppdatert dato:2013-12-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift