Bokna sild fra Nordland





Ingredienser




Annonse



Fremgangsmåte:

Stor feit sild flekkes. Strø filetene med salt og la den få ligge i ca 7 timer. Ta dem opp og skyll av saltet. Henges på et luftig sted til silda er pass tørr (bokna).

Silda serveres kokt med kokte poteter og gulrøtter, eller råkost av gulrøtter og kålrabi.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13782)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-20
Oppdatert dato:2003-05-20
Lesere: 3876 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.