Boknasild





Ingredienser




Annonse



Fremgangsmåte:

Når man klargjører sild til tørking skal den henge sammen i buken. Silda må også henge sammen i sporen slik at man kan tre den inn på en stang.

Før opphenging blir silda skylt i saltvann.

Boknasilda blir vanligvis tørket under raftene på uthusene.

Etter 4-5 dager er silda passe tørr.

Boknasild kokes i salta vann og serveres med kokt potet og grønnsaker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11369)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Konservering
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Lesere: 13080 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tomatsild 4.Tomatsild 4.
Denne retten har 165,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sitronsild.Sitronsild.
Denne retten har 125,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.