Dravle fra Voss inneholder
51 Kalorier,
6 g Karbo,
4 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Dravle fra Voss har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dravle fra Voss er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,9 poeng fra 14 lesere
Lesere:
27236 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dravle fra Voss!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 50.90 | 11 452.50 | Kcal |
Protein | 3.52 | 792.00 | gram |
Karbohydrat | 5.83 | 1 311.75 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 1.50 | 337.50 | gram |
Mettet fett | 0.93 | 209.25 | gram |
Salt | 0.11 | 24.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.57 | Kr 353.25 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 22 500 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,81 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp mjølka, brunosten og sukkeret under røring. Kok det inn til halve mengda. Ta så av ca.1 l av den brunkokte mjølka.
Slå kefirmjølka i resten av mjølka. La dette stå på plata og trekkja, så kosten som skil seg, stivnar. Set det til avkjøling. Når det er kaldt, slår ein på den avkjølte, brunkokte mjølka som ein tok av før ein «breste» dravlen.
Hentet fra Vestlandsmat av Solfrid Rørlien Saue. Utgitt med tillatelse fra Det Norske Samlaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Det norske Samlaget
(Intern: 18133)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-21
Oppdatert dato:2004-06-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift