Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Eggost 4 med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
112.64
479.46
Kcal
Protein
4.92
20.94
gram
Karbohydrat
13.16
56.02
gram
Kostfiber
0.00
0.00
gram
Fett
4.48
19.07
gram
Mettet fett
2.16
9.19
gram
Salt
0.14
0.60
gram
Pris på oppskriften
Kr 2.15
Kr 9.15
Kr
.-
Hele oppskriften veier
1 703 totalt
426 pr porsj
pr stk
gram
Fremgangsmåte:
Kok opp melka.
Pisk sammen egg, sukker og kulturmelk. Hell blandingen i den varma melka og kok sakte opp. Etterhvert vil du se at blandingen skiller seg i ostemasse (klumpete, fast masse) og myse (blank væske).
Ha alt i en sil og sil av mysen.
Server eggosten med sukker og kanel på toppen. Eggost er godt tilbehør til vafler, lefse og lignende.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 12461)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet Land:
Norge Fylke:
Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2019-11-24
Lesere: 6207 totalt.