Einebærøl 2





Ingredienser

1 porsjon

10 12 liter med silet briskelåg (einelåg)
1 kg sukker
halv flaske tomtebrygg
¼ kg svart sirup
½ pk gjær


Annonse



Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 liter

Du koker først briskelåg (einelåg) av einekvister med bær og siler denne. Når temperaturen er kommet ned til ca 37 grader pluss, har du i de andre ingrediensene. Helles på flasker etter ett døgns gjæring.
Sølga Brenndal
Lillehammer

Mer info

Forfatter:
Kilde: NRK Hedmark/Oppland
(Intern: 16432)
Kategori: Ølbrygging
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-11-20
Oppdatert dato:2003-11-20
Lesere: 7563 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.