Ingredienser
1 porsjon
10 12 liter med silet briskelåg (einelåg)
1 kg sukker
halv flaske tomtebrygg
¼ kg svart sirup
½ pk gjær
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
liter
Du koker først briskelåg (einelåg) av einekvister med bær og siler denne. Når temperaturen er kommet ned til ca 37 grader pluss, har du i de andre ingrediensene. Helles på flasker etter ett døgns gjæring.
Sølga Brenndal
Lillehammer
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
NRK Hedmark/Oppland
(Intern: 16432)
Kategori:
Ølbrygging
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-11-20
Oppdatert dato:2003-11-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift