Einebærøl 2





Ingredienser

1 porsjon

10 12 liter med silet briskelåg (einelåg)
1 kg sukker
halv flaske tomtebrygg
¼ kg svart sirup
½ pk gjær




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 liter

Du koker først briskelåg (einelåg) av einekvister med bær og siler denne. Når temperaturen er kommet ned til ca 37 grader pluss, har du i de andre ingrediensene. Helles på flasker etter ett døgns gjæring.
Sølga Brenndal
Lillehammer

Mer info

Forfatter:
Kilde: NRK Hedmark/Oppland
(Intern: 16432)
Kategori: Ølbrygging
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-11-20
Oppdatert dato:2003-11-20
Lesere: 7874 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Einerøl fra Vest Agder.Einerøl fra Vest Agder.
Denne retten har 20,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.