Estragonsaus inneholder
573 Kalorier,
0 g Karbo,
4 g Protein og
62 g Fett pr 100 gr
Estragonsaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Estragonsaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Estragonsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 572.81 | 531.28 | Kcal |
Protein | 3.50 | 3.25 | gram |
Karbohydrat | 0.45 | 0.42 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 61.89 | 57.40 | gram |
Mettet fett | 38.02 | 35.26 | gram |
Salt | 0.79 | 0.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.92 | Kr 4.56 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 186 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,31 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Finhakk en håndfull estragon. Kok eddiken inn til det halve før estragonbladene får et oppkok i den. Avkjøl litt og visp inn de rå eggeplommene. Smelt smøret og hell dette i sausen mens den er meget varm, men ikke kokende. Rør til sausen blir tykk.
Passer til stekt fisk. I stedet for estragon kan man bruke kruspersille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7451 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13476)
Kategori:
Saus
Land:
Norge
Fylke:
Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-13
Oppdatert dato:2003-05-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift