Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Farserte dadler oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Farserte dadler



Farserte dadler inneholder 422 Kalorier, 57 g Karbo, 7 g Protein og 17 g Fett pr 100 gr
Farserte dadler har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Farserte dadler er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
24stktørkede dadler
24stkmandler
100grmarsipan
100grfløtesjokolade




Næringsdeklarasjon for Farserte dadler!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier422.40446.90Kcal
Protein7.157.56gram
Karbohydrat57.3660.69gram
Kostfiber4.875.15gram
Fett17.1818.18gram
Mettet fett5.525.84gram
Salt0.060.06gram
Pris på oppskriftenKr 8.38Kr 8.87Kroner
Hele oppskriften veier423 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ta kjernene ut av dadlene og sett en mandel ned i hver daddel.
Rull eller press ett lite stykke marsipan, så man kan svøpe en daddel i det. Gjenta inntil alle dadlene er svøpt.
Smelt sjokolade i et vannbad.
Dypp marsipan "eggene" i sjokoladen og sett dem i kjøleskapet, til de stivnet.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27174)
Tilberedningstid: 45 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Konfekt
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-06-19
Oppdatert dato:2010-06-19
Lesere: 3026 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.