Festkveite inneholder
95 Kalorier,
3 g Karbo,
10 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Festkveite har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Festkveite er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7081 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Festkveite!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 94.61 | 454.55 | Kcal |
Protein | 9.96 | 47.85 | gram |
Karbohydrat | 3.08 | 14.80 | gram |
Kostfiber | 0.57 | 2.74 | gram |
Fett | 4.59 | 22.05 | gram |
Mettet fett | 1.39 | 6.68 | gram |
Salt | 0.47 | 2.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.08 | Kr 58.04 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 922 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,02 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær løken i skiver og la den surre litt i smør i en gryte.
Ta løken opp. Skjær fisken i passe stykker. Legg fisk, løk, salt og pepper lagvis i gryta. Strø melet mellom lagene. Legg i laurbærblad og hell over 3 dl av melken. Resten av melken kan evt brukes til å spe med. La alt trekke ved svak varme til fisken er kokt.
Server med poteter og evt flatbrød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2890)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Norge
Fylke:
Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-27
Oppdatert dato:2002-12-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.