Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Fisk-og-purre-pizza oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Fisk-og-purre-pizza



Fisk-og-purre-pizza inneholder 184 Kalorier, 18 g Karbo, 11 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Fisk-og-purre-pizza har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fisk-og-purre-pizza er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
1stkferdigkjøpt eller kjemmebakt pizzabunn (minst 24 cm i diameter),
1,2dlmelk,
0,5sssmør,
0,75sshvetemel,
Ca 2,5sseplemost
50grrevet cheddar eller jarlsberg,
1dashpepper,
1stkpurre,
300grrøkt fisk,
litt rosmarin




Næringsdeklarasjon for Fisk-og-purre-pizza!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier183.591 029.89Kcal
Protein10.7660.36gram
Karbohydrat17.83100.02gram
Kostfiber1.458.13gram
Fett7.3741.34gram
Mettet fett2.2012.34gram
Salt1.166.53gram
Pris på oppskriftenKr 9.55Kr 53.57Kroner
Hele oppskriften veier1 122 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

I Stekeovn: ca. 20 minutter ved 200 C.

Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel. Spe med melken og la det koke opp. Får koke minst 5 minutter til melsmaken er borte. Tilsett eplemost og smak til med pepper. Tilsett osten og la den smelte ned i sausen. Settes til avkjøling. Vask og strimle purren og forvell den raskt i kokende vann. Får renne av. Fordel fisken i biter utover pizzabunnen. ha purren over og dekk til med den lunkne sausen (ikke helt ut i kantene). Dryss på rosmarin. Sett pizzaen på papirkledd bakeplate og stek den som angitt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19868)
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-07-02
Oppdatert dato:2005-07-02
Lesere: 3727 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.