Flatbrød 5



Ingredienser

1 porsjon

2 kg poteter
1 del hvetemel
1 del byggmel eller havremel (rugmel alene kan også brukes)
salt




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 flatbrød

Mal eller mos de avkjølte potetene. Tilsett melet. Mengde mel på tilpasses fuktigheten i potetmassen. La deigen stå kaldt. Ha i salt og elt deigen godt. Vær forsiktig med mel under utkjevlingen.
Børst vekk melrester og legg leiven på takken. Stek på begge sider. Flatbrødet skal oppbevares tørt og kjølig. Rist det gjerne før servering.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2529)
Kategori: Flatbrød
Diett/allergi: Uten melk
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-11-26
Oppdatert dato:2002-11-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grovt flatbrød med potet.Grovt flatbrød med potet.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.