Ingredienser
1 porsjon
2 kg poteter
1 del hvetemel
1 del byggmel eller havremel (rugmel alene kan også brukes)
salt
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
flatbrød
Mal eller mos de avkjølte potetene. Tilsett melet. Mengde mel på tilpasses fuktigheten i potetmassen. La deigen stå kaldt. Ha i salt og elt deigen godt. Vær forsiktig med mel under utkjevlingen.
Børst vekk melrester og legg leiven på takken. Stek på begge sider. Flatbrødet skal oppbevares tørt og kjølig. Rist det gjerne før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matsiden
(Intern: 2529)
Kategori:
Flatbrød
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-11-26
Oppdatert dato:2002-11-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift