Flatbrød fra Øvre Rendal





Ingredienser

1,2 kg rugmjøl
0,7 kg hvetegrøpp (fin)
3 ss salt
3 liter vann, saup eller sur mjølk


Annonse



Fremgangsmåte:

Vannet kokes og røres i det blandede mjølet. Mjølka røres kaldt i.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13589)
Kategori: Flatbrød
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-16
Oppdatert dato:2003-05-16
Lesere: 4577 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sprøtt rugknekkebrød.Sprøtt rugknekkebrød.
Denne retten har 201,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.