Flatbrød fra Tynset



Ingredienser

5 liter skummet melk (sur eller søt) eller vann
5-6 kg mellomgrov hvete
750 g fin rug
1 ss salt




Fremgangsmåte:

Man kan koke vannet og slå det over rugmelet om kvelden og kna inn hveten neste dag. Eller slå det over hveten og kna med rugmelet. Bruk sammalt hvete eller byggmel til utbaking (breimjøl).

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13286)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Flatbrød
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Lesere: 4071 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sprøtt rugknekkebrød.Sprøtt rugknekkebrød.
Denne retten har 201,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.