Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Fondue med buljong oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Fondue med buljong



Fondue med buljong inneholder 74 Kalorier, 1 g Karbo, 7 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Fondue med buljong har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fondue med buljong er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
200groksefilet eller innerlår.
200grkalveinnerlår eller filet
200grsvinekam eller skinke. (røkt skinke eller hamburgerryg kan også brukes).
1literoksebuljong.
1dlhvitvin, tørr
3sssoyasaus.

Fonduesaus:

1begerkvark(kesam) eller creme fraiche
0,5dllettmelk.
1stkløk
1sskarry.
1dashSalt
friskkvernet hvitpepper.

Tilbehør:

Saltagurker
Perleløk.
Pickles.
evt. diverse salat/grønnsaker.




Næringsdeklarasjon for Fondue med buljong!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier73.72415.97Kcal
Protein6.9339.10gram
Karbohydrat1.438.07gram
Kostfiber0.311.75gram
Fett4.0823.02gram
Mettet fett2.0211.40gram
Alkohol0.42 %
Salt1.076.05gram
Pris på oppskriftenKr 8.66Kr 48.86Kroner
Hele oppskriften veier2 257 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo7,75 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær okse-, kalve- og svinekjøttet i små tynne skiver. Legg dem på serveringsfatet, evt. rullet sammen en gang.

Kok buljongen opp med hvitvinen og soyasausen. Sett fonduegryten på bordet.

Rør melk og kvark sammen til fonduesausen. Ha det skrelte, finhakkede løk i og krydre med karry, salt og friskkvernet pepper. Hell sausen i et par små skåler.

La hver gjest spidde et stykke kjøtt på fonduegaflen og senke den i den kokende buljong noen få minutter, alt etter hvor gjennomkokt man ønsker kjøttet.

Servér saltagurker, perleløk og pickles til i små skåler.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23123)
Kategori: Fondue
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-12-03
Oppdatert dato:2006-12-03
Lesere: 7186 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.