Kvarg, kvark

Bilde av Kvarg, kvark.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Kvarg, kvark

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 820 kilojoule
Kcal 196 kalorier
Protein 11.2 gram
Karbo 3.5 gram
Sukker gram
Kostfiber gram
Fett 15.4 gram
Mettet fett 10 gram

Notat


Annonse




Fakta om Kvarg, kvark.

Fersk ost av skummet melk. Bløt og hvit. Blir ikke alltid fremstilt i Norge, men kan fås i Danmark. Annet navn her i Norge er Skjørost


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Kvarg, kvark.

Kaker og annet bakverk


Innlagt dato
Oppdatert dato
28.12.2017
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Ost Kvarg kesam
Kilde til Næringsdata
pixabay.com
Karakter (Snitt)
4,18 poeng satt av 11 brukere.
Besøk
22294





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kvark som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Glutenfrie lussekatter4.6286,98,24,8447,879,01
Urtebaguetter4215,063,468,735,063,49
Vårmuffins med nesler eller skvallerkål4.5235,219,637,53284,65
Skinke og sjampinjong pai4.5162,678,858,9411,334,61
Valentinterte2206,0813,363,5717,227,55
Chocolate Chip Cookies med peanøttsmør2352,0916,1510,3338,926,39
Frokost sandwich287,171,413,2414,493,05
Kokosmuffins med grahamsmel3233,599,338,6726,794,84
Krydderkvark3250,9722,838,033,3311,91
Overnight oats med fire sorters topping3153,056,075,8817,325,25
Daddelkvark3243,7918,998,199,6412,15
Banan sjokolade muffins3285,7110,076,1741,814,68
Tranebær og banan terte3185,285,62,7629,97,71
Påskeegg-på-egg3115,097,137,654,695,17
Pepperrotssild3299,8419,565,6524,955,81


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Kvarg, kvark med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.