Frityrrøre til fisk og skalldyr inneholder
180 Kalorier,
25 g Karbo,
4 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Frityrrøre til fisk og skalldyr har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Frityrrøre til fisk og skalldyr er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
19933 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Frityrrøre til fisk og skalldyr!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 180.20 | 523.93 | Kcal |
Protein | 3.72 | 10.82 | gram |
Karbohydrat | 24.95 | 72.54 | gram |
Kostfiber | 5.04 | 14.65 | gram |
Fett | 6.16 | 17.91 | gram |
Mettet fett | 3.98 | 11.57 | gram |
Salt | 1.43 | 4.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.32 | Kr 9.65 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 291 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 55,38 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland melk og husk i en skål. La blandingen svelle noen minutter. Tilsett smeltet matfett, melblandingen og salt. Rør til det hele har blitt glatt og smidig.
Visp eggehviten stiv og bland den i røren. Ikke mer enn nødvendig. Dypp noen fiskefileter eller skalldyr om gangen i røren og friter med en gang. La den ferdig friterte maten renne av på husholdningspapir før servering.
Denne frityrrøren er velegnet til alle typer fiskefileter, rå scampi eller for eksempel muslinger. Røren rekker til ca 400 g fiskefilet eller skalldyr til 3-4 personer.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5910)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Tilbehør
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-16
Oppdatert dato:2002-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.