Frityrrøre til fisk og skalldyr



Frityrrøre til fisk og skalldyr inneholder 180 Kalorier, 25 g Karbo, 4 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Frityrrøre til fisk og skalldyr har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Frityrrøre til fisk og skalldyr er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere: 19933 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1,5dlmelk
1tshusk
2sssmeltet margarin eller smør
1,75dlfin glutenfri melblanding
0,5tssalt
1stkeggehvite
olje eller kokosfett til fritering




Næringsdeklarasjon for Frityrrøre til fisk og skalldyr!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier180.20523.93Kcal
Protein3.7210.82gram
Karbohydrat24.9572.54gram
Kostfiber5.0414.65gram
Fett6.1617.91gram
Mettet fett3.9811.57gram
Salt1.434.16gram
Pris på oppskriftenKr 3.32Kr 9.65Kroner
Hele oppskriften veier291 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo55,38 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Bland melk og husk i en skål. La blandingen svelle noen minutter. Tilsett smeltet matfett, melblandingen og salt. Rør til det hele har blitt glatt og smidig.

Visp eggehviten stiv og bland den i røren. Ikke mer enn nødvendig. Dypp noen fiskefileter eller skalldyr om gangen i røren og friter med en gang. La den ferdig friterte maten renne av på husholdningspapir før servering.

Denne frityrrøren er velegnet til alle typer fiskefileter, rå scampi eller for eksempel muslinger. Røren rekker til ca 400 g fiskefilet eller skalldyr til 3-4 personer.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5910)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-16
Oppdatert dato:2002-03-16


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.