Frityrstekte risboller



Frityrstekte risboller inneholder 293 Kalorier, 24 g Karbo, 10 g Protein og 17 g Fett pr 100 gr
Frityrstekte risboller har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Frityrstekte risboller er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4210 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
200grrisotto (se egen oppskrift)
1stkegg
50grsveitserost
100grstrøkavring
30gr(frityrolje, mengden som tas opp av bollene og kun til fettberegning)




Næringsdeklarasjon for Frityrstekte risboller!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier292.661 274.36Kcal
Protein9.7242.32gram
Karbohydrat24.00104.51gram
Kostfiber1.044.53gram
Fett17.3075.33gram
Mettet fett4.1117.90gram
Salt0.632.76gram
Pris på oppskriftenKr 6.66Kr 29.00Kroner
Hele oppskriften veier435 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo32,8 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær osten i 1 cm store terninger.

Det sammenpiskede egget røres inn i risottoen. Ta en spiseskje av denne blandingen, legg en osteterning i midten, og dekk med litt mer risotto. Formes som en bolle av ris med ost i midten. Bollene vendes i strøkavring, legges i kjøleskap 1 time. Stekes i olje i 4-5 minutter. Serveres med en frisk, grønn salat til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9195)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.