Frityrstekte risboller inneholder
293 Kalorier,
24 g Karbo,
10 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Frityrstekte risboller har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Frityrstekte risboller er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4210 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Frityrstekte risboller!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 292.66 | 1 274.36 | Kcal |
Protein | 9.72 | 42.32 | gram |
Karbohydrat | 24.00 | 104.51 | gram |
Kostfiber | 1.04 | 4.53 | gram |
Fett | 17.30 | 75.33 | gram |
Mettet fett | 4.11 | 17.90 | gram |
Salt | 0.63 | 2.76 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.66 | Kr 29.00 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 435 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,8 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær osten i 1 cm store terninger.
Det sammenpiskede egget røres inn i risottoen. Ta en spiseskje av denne blandingen, legg en osteterning i midten, og dekk med litt mer risotto. Formes som en bolle av ris med ost i midten. Bollene vendes i strøkavring, legges i kjøleskap 1 time. Stekes i olje i 4-5 minutter. Serveres med en frisk, grønn salat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9195)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Fritert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.