Fotograf:
Kylling.no
Fylte egg til buffet inneholder
224 Kalorier,
8 g Karbo,
9 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Fylte egg til buffet har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylte egg til buffet er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5626 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylte egg til buffet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 224.32 | 429.30 | Kcal |
Protein | 8.97 | 17.17 | gram |
Karbohydrat | 8.10 | 15.50 | gram |
Kostfiber | 0.80 | 1.53 | gram |
Fett | 17.16 | 32.84 | gram |
Mettet fett | 5.87 | 11.23 | gram |
Salt | 0.47 | 0.90 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.11 | Kr 9.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 766 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,44 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hardkok eggene, avkjøl og del dem i to på langs. Ta ut plommen og bland dem med crème fraîche, majones, sennep, ravigottesaus og finhakket rødløk til kremet konsistens. Smak til med krydder.
Settes kaldt til det fylles tilbake i eggene. Kjevle butterdeigsplatene litt ut på lengden. Skjær ut ovale eller runde stykker, fire på hver plate. Pensle med sammenvispet egg og dryss over litt sesamfrø.
Stek dem noen minutter på 200 °C til de er lett gylne.
Avkjøl og del dem i to. Legg et fylt egg på hver butterdeigbunn og sett butterdeigstoppen ved siden av
. (Ikke la eggene stå på butterdeigsbunnene over tid, da blir de bløte). Pynt med litt sort kaviar og kryddergrønt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 26437)
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-09-17
Oppdatert dato:2009-09-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift