Fotograf:Matprat.no Alt kjøtt som er mørt kan grilles, og kylling er supermørt. Gi ferdiggrillede kyllinglår noen minutter på grillen, og de blir sprø og saftige!
Ingredienser
4 porsjoner
6 stk ferdig grillet kyllinglår
2 pose cæsarsalat med krutonger og dressing
4 stk store tomat
1 ts salt
½ ts pepper
1 ts tørket oregano
1 stk focacciabrød eller annet "middelhavsbrød"
Fremgangsmåte:
1. Kyllinglårene er ferdig krydret og kan grilles som de er, eller du kan krydre de litt ekstra eller pensle på en god grillsaus.
2. Grilles på middels sterk varm i 10-12 minutter. Snus ofte så de får en sprø og fin grillskorpe.
3. Del tomatene i to, dryss på litt salt, pepper og oregano. Grilles sammen med kyllinglårene de siste 4-5 minuttene.
Serveres med Cæsarsalat med Cæsardressing og focacciabrød
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 29532)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2012-07-20
Oppdatert dato:2012-07-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.