Grønnsakbuljong grunnoppskrift





Ingredienser

Grøntsager, grøntsagsrester,- toppe, -stokke osv.
F.eks. "halvkedelige" gulerødder,
selleri- og porretoppe,
stokke fra blomkål og broccoli,
løg osv.
Krydderurter
f.eks. timian,
laurbærblade,
løvstikke,
fennikelfrø,
hvidløg,
hel sort peber og salt.


Annonse



Fremgangsmåte:

Rens og skyl grønsagerne. Koges i en stor gryde med ca. dobbelt så meget vand som grøntsager. Når vandet koger tilsættes krydderurterne.
Koges ved svag varme i min. 2 timer og sies.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hamduved.dk
(Intern: 1051)
Kategori: Kraft
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-28
Oppdatert dato:2002-08-28
Lesere: 5391 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også God kjøttkraft.God kjøttkraft.
Denne retten har 53,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.