Gudbrandsdalsvafler inneholder
263 Kalorier,
18 g Karbo,
7 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Gudbrandsdalsvafler har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gudbrandsdalsvafler er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6367 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Gudbrandsdalsvafler med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 263.27 | 4 116.91 | 257.31 | Kcal |
Protein | 6.80 | 106.34 | 6.65 | gram |
Karbohydrat | 18.31 | 286.32 | 17.90 | gram |
Kostfiber | 0.64 | 10.01 | 0.63 | gram |
Fett | 17.95 | 280.69 | 17.54 | gram |
Mettet fett | 10.98 | 171.70 | 10.73 | gram |
Salt | 0.31 | 4.83 | 0.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.07 | Kr 63.65 | Kr 3.98 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 564 totalt | 1 564 pr porsj | 98 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,81 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
vafler
Visp sammen egg, revet brunost, mel og melk. Tilsett smeltet smør. Laa røren svelle i 30 minutter.
Stek vaflene. Det er ikke nødvendig å smøre jernet.
Server vaflene nystekte med vispet seterrømme tilsatt vaniljesukker og finrevet brunost.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12424)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Vafler
Land:
Norge
Fylke:
Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.