Gudbrandsdalsvafler



Gudbrandsdalsvafler inneholder 263 Kalorier, 18 g Karbo, 7 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Gudbrandsdalsvafler har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Gudbrandsdalsvafler er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere: 6367 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
4stkegg
200grGudbrandsdalsost
200grhvetemel
5dlmelk
100grsmør
2,5dlseterrømme
1tsvaniljesukker
100grGudbrandsdalsost




Kalorier og næringsinnhold i Gudbrandsdalsvafler med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier263.274 116.91257.31Kcal
Protein6.80106.346.65gram
Karbohydrat18.31286.3217.90gram
Kostfiber0.6410.010.63gram
Fett17.95280.6917.54gram
Mettet fett10.98171.7010.73gram
Salt0.314.830.30gram
Pris på oppskriftenKr 4.07Kr 63.65Kr 3.98.-
Hele oppskriften veier1 564 totalt1 564 pr porsj98 pr stk gram
Energiprosent fra karbo27,81 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 vafler

Visp sammen egg, revet brunost, mel og melk. Tilsett smeltet smør. Laa røren svelle i 30 minutter.

Stek vaflene. Det er ikke nødvendig å smøre jernet.

Server vaflene nystekte med vispet seterrømme tilsatt vaniljesukker og finrevet brunost.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12424)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Vafler
Land: Norge
Fylke: Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.