Helstekt gjedde



Ingredienser

Gjedde
Smør
salt og pepper
Geitost




Fremgangsmåte:

Dette er en ny oppskrift basert på lokale råvarer.

Vask, rens og tørk gjedda godt. Riv av et stort stykke stekefolie og smør det inn med smeltet meierismør. Legg fisken på folien, ha smør, salt og pepper på fisken. Legg godt med geitost i buken.

Stek stor fisk (ca 1 kg) i ca 1 time i ovn ved 200 C. Serveres med nykokte poteter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13445)
Kategori: Ovnsrett
Land: Norge
Fylke: Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-11
Oppdatert dato:2003-05-11


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskefilet i rosa sjampinjongsaus.Fiskefilet i rosa sjampinjongsaus.
Denne retten har 157,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.