Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
I denne brukte vi torskefilet. En enkel og god fiskerett som smaker godt. Som tilbehør hadde vi frosne grønnsaker.
Bruk en av de ferdige pakkene. Ha litt vann og smør i en stekepanne. Ha i grønnsakene og la det surre til det er tørt. Salte og pepre, og det er ferdig. Oppskriften inneholder
157 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskefilet i rosa sjampinjongsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5724 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskefilet i rosa sjampinjongsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 157.45 | 442.04 | Kcal |
Protein | 10.58 | 29.70 | gram |
Karbohydrat | 1.72 | 4.83 | gram |
Kostfiber | 0.53 | 1.49 | gram |
Fett | 11.91 | 33.44 | gram |
Mettet fett | 7.43 | 20.86 | gram |
Salt | 0.25 | 0.69 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.22 | Kr 25.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 123 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,36 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll og tørk filetene, gni dem med salt og legg dem i et ildfast smurt fat.
Bland kremfløte og tomatpuré, krydre med salt og pepper.
Hell godt og vel 2 dl av tomatfløten over filetene, sett formen i ovnen ved 225 C i 15 minutter. Øs fisken med sausen et par ganger under stekingen.
Fres sjampinjong i smør og la det surre til væsken er fordampet og soppen er svak gyllen. Spe med resten av tomatfløten, kok opp og ta soppen av varmen.
Hell sjampinjongsausen over filetene og etterstek ca 5 minutter.
Server med kokt ris med finhakket kruspersille. Og for eksempel en grønnsaksblanding som vi gjorde.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11754)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2015-03-14
Oppdatert dato:2015-03-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift