Fiskefilet i rosa sjampinjongsaus



Fiskefilet i rosa sjampinjongsaus oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
I denne brukte vi torskefilet. En enkel og god fiskerett som smaker godt. Som tilbehør hadde vi frosne grønnsaker.
Bruk en av de ferdige pakkene. Ha litt vann og smør i en stekepanne. Ha i grønnsakene og la det surre til det er tørt. Salte og pepre, og det er ferdig.


Oppskriften inneholder 157 Kalorier, 2 g Karbo, 11 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fiskefilet i rosa sjampinjongsaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 5724 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grfilet av gjedde eller en annen fisk
1dashsalt
1dashsmør eller margarin til fatet
3dlkremfløte
4sstomatpuré
nymalt hvit pepper
1boks(er)skivet sjampinjong, ca 200 g
1sssmør eller margarin




Næringsdeklarasjon for Fiskefilet i rosa sjampinjongsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier157.45442.04Kcal
Protein10.5829.70gram
Karbohydrat1.724.83gram
Kostfiber0.531.49gram
Fett11.9133.44gram
Mettet fett7.4320.86gram
Salt0.250.69gram
Pris på oppskriftenKr 9.22Kr 25.89Kroner
Hele oppskriften veier1 123 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo4,36 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skyll og tørk filetene, gni dem med salt og legg dem i et ildfast smurt fat.

Bland kremfløte og tomatpuré, krydre med salt og pepper.

Hell godt og vel 2 dl av tomatfløten over filetene, sett formen i ovnen ved 225 C i 15 minutter. Øs fisken med sausen et par ganger under stekingen.

Fres sjampinjong i smør og la det surre til væsken er fordampet og soppen er svak gyllen. Spe med resten av tomatfløten, kok opp og ta soppen av varmen.

Hell sjampinjongsausen over filetene og etterstek ca 5 minutter.

Server med kokt ris med finhakket kruspersille. Og for eksempel en grønnsaksblanding som vi gjorde.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11754)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2015-03-14
Oppdatert dato:2015-03-14


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskefilet i rosa sjampinjongsaus.Fiskefilet i rosa sjampinjongsaus.
Denne retten har 157,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.