Helstekt kanin



Helstekt kanin inneholder 100 Kalorier, 4 g Karbo, 12 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Helstekt kanin har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Sennep, Soya, Spor-av-Peanøtter, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Helstekt kanin er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 9 lesere
Lesere: 23760 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stkkanin
3sssennep
3feddhvitløk
2dlhvitvin
2stklaurbærblader
timian
3ssbalsamico
2sssøt soyasaus
2sssalt soyasaus og 1 ss sukker)
olivenolje
salt og pepper
persille
0,5stksitron, skallet
0,5stkløk




Næringsdeklarasjon for Helstekt kanin!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier100.41225.29Kcal
Protein12.1227.19gram
Karbohydrat3.527.90gram
Kostfiber0.481.08gram
Fett2.455.50gram
Mettet fett0.902.02gram
Alkohol2.12 %
Salt1.162.60gram
Pris på oppskriftenKr 15.89Kr 35.65Kroner
Hele oppskriften veier898 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo14,02 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Rens og tørk kaninen. Knus hvitløk. Gni skrotten inn med sennep og hvitløk. Ha den i en pose eller skål, hell over vin og la den stå i ett til to døgn. Snu den av og til. Løft den ut av marinaden. Ta vare på marinaden.

Hakk løk. Skjær sitronskall i tynne striper. Gni kaninen inn med timian, salt og pepper. Knus laurbærbladene og gni dem også inn i kaninen. Fyll buken med persille, løk og sitronskall.

Kok opp balsamico og soyasaus og sett til side. Pensle kaninen med balsamicoblandingen og olivenolje, og stek den i ovnen ved 180 grader. Ta kaninen ut hvert 15. minutt og pensle den med balsamicoblandingen. Hell over litt olivenolje og marinade, også. Stek kaninen i om lag 1 time og 15 minutter, litt avhengig av hvor stor den er.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Anders
(Intern: 14568)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-06-30
Oppdatert dato:2003-06-30


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.