Hermetiske plommer





Ingredienser

Plommer

Lake av:
560 g sukker pr liter vann


Annonse



Fremgangsmåte:

Bruk kun modne plommer. Hvis plommene er harde kan de forkokes i 2-3 minutter og avkjøles fort i kaldt vann.. Store plommer deles i 2 mens de små brukes hele.

Kok opp lake. Ha plommer i rene glass og hell over lake. De må dekkes helt. Skru til lokk og hermetiser ved 85°C i 20 min for 1 liters glass og 16 min for 1/2 liters glass. Fremgangsmåte se min guide om hermetisering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 15272)
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-08-25
Oppdatert dato:2003-08-25
Lesere: 14595 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.