Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Hjerteskjell med savoykål og oregano oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Hjerteskjell med savoykål og oregano



Hjerteskjell med savoykål og oregano inneholder 143 Kalorier, 1 g Karbo, 7 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Hjerteskjell med savoykål og oregano har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hjerteskjell med savoykål og oregano er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kghjerteskjell
4blad(er)savoykål
4sssmør
1ssoregano, tørket
havsalt
1dashnykvernet svart pepper




Næringsdeklarasjon for Hjerteskjell med savoykål og oregano!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier142.93158.90Kcal
Protein7.167.96gram
Karbohydrat0.981.09gram
Kostfiber1.141.27gram
Fett12.0113.35gram
Mettet fett7.368.18gram
Salt0.610.67gram
Pris på oppskriftenKr 10.31Kr 11.46Kroner
Hele oppskriften veier445 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo2,74 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Ta forsiktig av noen store kålblader, slik at de forblir hele. Ta bort det groveste av stilken på savoykålbladene og kok dem i rikelig fosskokende vann med havsalt i 3-4 minutter. Avkjøl dem raskt under rennende, kaldt vann. La dem renne godt av.

Legg kålbladene ved siden av hverandre og fordel hjerteskjellene på dem. Ha en klatt smør på og dryss oregano og svart pepper på toppen. Fold kålbladene sammen litt, slik at skjellene holder seg på plass, og legg disse "pakkene" i en vid kjele med lokk. Damp det hele på middels varme til skjellene åpner seg. Legg pakkene på varme, dype tallerkener og brett ut bladene. De som liker hvitløk, kan gjerne tilsette det, men da under dampingen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1904 totalt.

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7872)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.