Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Hjerteskjell med savoykål og oregano oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Hjerteskjell med savoykål og oregano



Hjerteskjell med savoykål og oregano inneholder 109 Kalorier, 1 g Karbo, 1 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Hjerteskjell med savoykål og oregano har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hjerteskjell med savoykål og oregano er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kghjerteskjell
4blad(er)savoykål
4sssmør
1ssoregano, tørket
havsalt
1dashnykvernet svart pepper




Næringsdeklarasjon for Hjerteskjell med savoykål og oregano!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier108.8144.80Kcal
Protein0.610.25gram
Karbohydrat0.980.40gram
Kostfiber1.140.47gram
Fett11.134.58gram
Mettet fett7.172.95gram
Salt0.160.07gram
Pris på oppskriftenKr 4.02Kr 1.66Kroner
Hele oppskriften veier165 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ta forsiktig av noen store kålblader, slik at de forblir hele. Ta bort det groveste av stilken på savoykålbladene og kok dem i rikelig fosskokende vann med havsalt i 3-4 minutter. Avkjøl dem raskt under rennende, kaldt vann. La dem renne godt av.

Legg kålbladene ved siden av hverandre og fordel hjerteskjellene på dem. Ha en klatt smør på og dryss oregano og svart pepper på toppen. Fold kålbladene sammen litt, slik at skjellene holder seg på plass, og legg disse "pakkene" i en vid kjele med lokk. Damp det hele på middels varme til skjellene åpner seg. Legg pakkene på varme, dype tallerkener og brett ut bladene. De som liker hvitløk, kan gjerne tilsette det, men da under dampingen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7872)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Lesere: 1851 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.