Fotograf:
Melk.no
Er du glad i geitost er dette grønnsakdippen for deg. Myk geitost i kombinasjon med pesto og søt chillisaus gir en helt ny smaksopplevelse. Prøv den!! Oppskriften inneholder
350 Kalorier,
1 g Karbo,
15 g Protein og
32 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sennep, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hvit geitostdipp med pesto er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2265 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hvit geitostdipp med pesto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 349.57 | 316.36 | Kcal |
Protein | 14.78 | 13.38 | gram |
Karbohydrat | 1.38 | 1.25 | gram |
Kostfiber | 0.22 | 0.20 | gram |
Fett | 31.61 | 28.61 | gram |
Mettet fett | 17.73 | 16.05 | gram |
Salt | 0.94 | 0.85 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.55 | Kr 12.26 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 362 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,57 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kjør hvit geitost og kremfløte til en jevn masse i foodprosessor eller med en stavmikser.
Smak til med nykvernet salt og pepper.
Fordel geitostkremen lagvis i et glass med pesto og chillisaus, og server grønnsaker kuttet i staver eller båter. Beregn ca 150 g grønnsaker per porsjon, f eks reddik, stilkselleri, gulrøtter, kålrot og agurk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 30945)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dipp
Innlagt dato:2013-12-24
Oppdatert dato:2013-12-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift