Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Hvitting i fløtesaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Hvitting i fløtesaus



Hvitting i fløtesaus inneholder 157 Kalorier, 2 g Karbo, 15 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Hvitting i fløtesaus har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hvitting i fløtesaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kghvitting,
finklippet persille,
2sshvetemel,
3sssmør,
salt og pepper,
2,5dlfløtemelk
litt sukkerkulør.




Næringsdeklarasjon for Hvitting i fløtesaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier157.31516.37Kcal
Protein14.5147.63gram
Karbohydrat1.555.09gram
Kostfiber0.050.16gram
Fett10.3333.91gram
Mettet fett6.4721.24gram
Salt0.150.48gram
Pris på oppskriftenKr 8.00Kr 26.26Kroner
Hele oppskriften veier1 313 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hvitting er en av våre beste matfisker. Jeg husker den godt fra mine barndomsår, da vi fisket den med bunnsnøre og spiste den helt fersk. Vi pleide bare å steke den. Det var mest mindre fisk og noen bein var det, men jeg følte at beina i hvittingen var mykere enn i andre fisker!

Her er en annen variant på tilberedning:
Rens fisken og skjær ut filetene. Tørk disse godt og strø dem med salt og pepper. Legg smørklatter og persille på filetene, som så rulles sammen fra hale til hode. Fest med tannpirker. Brun rullene lett i en gryte eller panne. Rist sammen hvetemel og fløtemelk, hell over og sett på lokk. Rør inn noen dråper sukkerkulør for fargens skyld. La kjelen småputre et kvarter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2965)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-01-01
Oppdatert dato:2003-01-01
Lesere: 1818 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.