Iskake til 10



Iskake til 10 oppskrift.
Fotograf: Kylling.no
Iskake til 10 inneholder 240 Kalorier, 16 g Karbo, 4 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Iskake til 10 har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Iskake til 10 er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 3681 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Nøttebunn:

2,5dlmalte hasselnøtter eller mandler
2,5dlmelis
4stkeggehviter

Vaniljeis:

8stkeggeplommer
2dlmelis
2stkvaniljestenger
6dlkremfløte
Ca 750grjordbær




Kalorier og næringsinnhold i Iskake til 10 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier240.144 901.98490.20Kcal
Protein3.6173.697.37gram
Karbohydrat15.81322.7332.27gram
Kostfiber1.4028.582.86gram
Fett17.74362.1336.21gram
Mettet fett7.73157.7915.78gram
Salt0.071.440.14gram
Pris på oppskriftenKr 6.53Kr 133.30Kr 13.33.-
Hele oppskriften veier2 041 totalt2 041 pr porsj204 pr stk gram
Energiprosent fra karbo26,33 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stykker

Nøttebunn:
160 °C i ca. 30 minutter.

Mal nøttene eller kjør dem i en matprosessor. Bland med melis. Stivpisk eggehvitene og vend dem forsiktig, men godt inn i nøtteblandingen. Ha røren i formen og glatt den til. Stek kaken i en smurt springform (22-24 cm) på nederste rille. Avkjøl. Løsne nøttebunnen forsiktig fra formen, legg den på rist. Vask og tørk formen. Legg kakebunnen tilbake i formen.

Vaniljeis:
Pisk egg og melis til stiv eggedosis. Splitt vaniljestengene på langs, skrap ut vaniljekornene og bland inn i eggedosisen. Stivpisk kremfløten og vend inn i eggedosisen. Mos 12-15 jordbær og bland med litt sukker. Hell ca. 1/3 av kremen i formen og fordel halvparten av jordbærmosen over. Gjenta prosessen og avslutt med resten av kremen. Sett kaken i dypfryseren. Dekk den med folie når kremen er stivnet på toppen. La kaken stå i dypfryser minst 4 timer. Ta den ut av dypfryseren ca. 1/2 time før servering. Pynt med friske jordbær.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 25174)
Kategori: Iskake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-10-12
Oppdatert dato:2008-10-12


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Iskake til 10.Iskake til 10.
Denne retten har 240,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjoko-/kokosiskake.Sjoko-/kokosiskake.
Denne retten har 408,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.