Fotograf:
Kylling.no
Iskake til 10 inneholder
240 Kalorier,
16 g Karbo,
4 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Iskake til 10 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Iskake til 10 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3681 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Iskake til 10 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 240.14 | 4 901.98 | 490.20 | Kcal |
Protein | 3.61 | 73.69 | 7.37 | gram |
Karbohydrat | 15.81 | 322.73 | 32.27 | gram |
Kostfiber | 1.40 | 28.58 | 2.86 | gram |
Fett | 17.74 | 362.13 | 36.21 | gram |
Mettet fett | 7.73 | 157.79 | 15.78 | gram |
Salt | 0.07 | 1.44 | 0.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.53 | Kr 133.30 | Kr 13.33 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 041 totalt | 2 041 pr porsj | 204 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,33 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
Nøttebunn:
160 °C i ca. 30 minutter.
Mal nøttene eller kjør dem i en matprosessor. Bland med melis. Stivpisk eggehvitene og vend dem forsiktig, men godt inn i nøtteblandingen. Ha røren i formen og glatt den til. Stek kaken i en smurt springform (22-24 cm) på nederste rille. Avkjøl. Løsne nøttebunnen forsiktig fra formen, legg den på rist. Vask og tørk formen. Legg kakebunnen tilbake i formen.
Vaniljeis:
Pisk egg og melis til stiv eggedosis. Splitt vaniljestengene på langs, skrap ut vaniljekornene og bland inn i eggedosisen. Stivpisk kremfløten og vend inn i eggedosisen.
Mos 12-15 jordbær og bland med litt sukker. Hell ca. 1/3 av kremen i formen og fordel halvparten av jordbærmosen over. Gjenta prosessen og avslutt med resten av kremen. Sett kaken i dypfryseren. Dekk den med folie når kremen er stivnet på toppen. La kaken stå i dypfryser minst 4 timer. Ta den ut av dypfryseren ca. 1/2 time før servering. Pynt med friske jordbær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25174)
Kategori:
Iskake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-10-12
Oppdatert dato:2008-10-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift