Fotograf:
Jesper Høst
Etter to veldig hektiske dager med konkurranser i København, har Norge fått en ny mester i drinkmiksing under den nordiske finalen av Diageo World Class. Årets vinner er Jesper Høst fra No.19 i Oslo. Samtidig har han også kvalifisert seg for å representere Norge verdensmesterskapet for bartendere, World Class Global Finals. Oppskriften inneholder
156 Kalorier,
13 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener
Jimador Punch er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4388 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Jimador Punch!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 156.05 | 185.70 | Kcal |
Protein | 0.14 | 0.17 | gram |
Karbohydrat | 12.68 | 15.09 | gram |
Kostfiber | 0.03 | 0.04 | gram |
Fett | 0.03 | 0.04 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Alkohol | 14.92 % | | | |
Salt | 0.00 | 0.00 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 23.59 | Kr 28.07 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 190 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag din egen grapefruktsoda ved å tilsette grapefruktjuice,
grønn te og eukalyptussirup i en sodastreamer og karboner.
Bland Don Julio Blanco, genepy og grapefruktsoda over
is i en punchbolle og pynt med eukalyptus.
Punchen er inspirert av jimadorene som høster agavehjertene
ute i solen dag ut og dag inn. Jimador Punch er den ultimate
tørsteslukkeren etter en lang og fysisk arbeidsdag hvor
grønn te, eukalyptus, genepy og den nydelig krydrete
Don Julio Blance virker fantastisk avkjølende og stimulerende.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Jesper Høst
(Intern: 31499)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Punsj/bowle
Innlagt dato:2014-06-16
Oppdatert dato:2014-06-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift