Kalkunstuffing 2





Kalkunstuffing 2 inneholder 161 Kalorier, 23 g Karbo, 3 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Kalkunstuffing 2 har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kalkunstuffing 2 er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
200grstenfrie svisker,
120grbrødterninger,
1,5dlmelk,
50grsmør,
2stkepler,
1dashsalt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kalkunstuffing 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier160.631 238.46Kcal
Protein2.7521.20gram
Karbohydrat22.57174.01gram
Kostfiber2.4518.89gram
Fett6.0546.65gram
Mettet fett3.7128.60gram
Salt0.382.90gram
Pris på oppskriftenKr 3.24Kr 24.98Kroner
Hele oppskriften veier771 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg svisker i bløt i kaldt vann natten over. hell av vannet og del dem opp. Brødet bløtes i melk. Når det er gjennomtrukket, piskes det med gaffel. Tilsett svisker, smeltet smør oh raspede epler. Smak blandingen til med salt. Fyll fuglen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19978)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-08-22
Oppdatert dato:2005-08-22
Lesere: 4630 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.