Kirsebærsuppe





Kirsebærsuppe inneholder 36 Kalorier, 9 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Kirsebærsuppe har ingen allergener
Kirsebærsuppe er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
0,5kgkirsebær
1litervann
1dlsukker
2sspotetmel
1dlvann


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kirsebærsuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier36.08153.97Kcal
Protein0.210.90gram
Karbohydrat8.6536.91gram
Kostfiber0.321.37gram
Fett0.000.00gram
Mettet fett0.000.00gram
Salt0.000.00gram
Pris på oppskriftenKr 2.51Kr 10.71Kroner
Hele oppskriften veier1 707 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern kirsebærsteinene og kok opp bær, vann og sukker. Bærene skal bli møre. Potetmelet som er rørt ut i kaldt vann, tilsettes. Gi suppen et oppkok. Ta kjelen av platen.

Kirsebærsuppen serveres varm, lunken eller kald. En kremklatt eller litt iskrem på toppen er ekstra godt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 2118968429)
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-27
Oppdatert dato:2002-05-27
Lesere: 2259 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.