en pose potetmos
så mange du ønsker pølser grill eller wiener
1/2 teskje salt
litt margarin
en liten boks mais
1/3 agurk kuttes i terninger
Fremgangsmåte:
Lag potetmosen (følg anvisningen på posen) og kok/stek samtidig pølsene som du har kuttet i ganske små biter.
Åpne opp boksen med mais og kutt opp agurk i terninger.
Når potetmosen er ferdig, visp den kraftig så den blir fløyelsaktig, evt med en miksmaster.
Ha deretter oppi pølser, agurk og mais og bland godt.
Denne retten er kjapp å lage, og smaker veldig godt. Gjerne med (chili)ketsjup og sennep til.
Det er selvføgelig mulig å putte andre ting oppi, alt ettersom hva du har og liker.
Nok mat til to, eller en veldig sulten person.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Esbens hybelmat
(Intern: 2118968224)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Gryterett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2002-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.