Kjøttpudding av farse



Kjøttpudding av farse inneholder 204 Kalorier, 14 g Karbo, 15 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Kjøttpudding av farse har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kjøttpudding av farse er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere: 10797 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
250grmakaroni
Buljongterning og vann
0,5sssmør
1kgfarse ferdig fra slakter
300grspekeskinke i tynne fine skiver




Kalorier og næringsinnhold i Kjøttpudding av farse med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier203.783 173.871 586.94Kcal
Protein14.75229.73114.87gram
Karbohydrat14.42224.59112.30gram
Kostfiber0.7111.065.53gram
Fett9.52148.2774.14gram
Mettet fett3.9160.9030.45gram
Salt2.8243.9621.98gram
Pris på oppskriftenKr 11.39Kr 177.40Kr 88.70.-
Hele oppskriften veier1 558 totalt1 558 pr porsj779 pr stk gram
Energiprosent fra karbo28,3 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 2 stk

Makaroniene kokes i buljong. La den renne av seg og rør inn smøret. Kok spekeskinkeskivene i litt vann noen minutter. Kuttes i fine strimler etterpå. 2 former på 1,5 liter smøres godt og farsedeigen legges i. Få den opp over sidene.
Legg lagvis makaroni, skinke og farse i midten til de er ca 3/4 fulle. Dunkes slik at det setter seg. Stekes i stekeovn i vannbad ved 175 grader i ca 1 time. Trykk med baksiden av en skje for å se om de er ferdige. Skal være faste og fine.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3709)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-03-21
Oppdatert dato:2003-03-21


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.