Kokost fra Tylldalen. Rendalen. Stor-Elvdal





Ingredienser

Bruk gammel og sterk pultost.
Tilsett litt fersk ”skjørost” (hvit surost).
Litt smør.
Litt vann, mjølk eller fløte.


Annonse



Fremgangsmåte:

Alt dette varmes opp, avkjøles og blir brukt som pålegg.

Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 17993)
Kategori: Pålegg
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-12
Oppdatert dato:2004-06-12
Lesere: 6948 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Prim av osterester.Prim av osterester.
Denne retten har 222,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.