Ingredienser
Bruk gammel og sterk pultost.
Tilsett litt fersk ”skjørost” (hvit surost).
Litt smør.
Litt vann, mjølk eller fløte.
Fremgangsmåte:
Alt dette varmes opp, avkjøles og blir brukt som pålegg.
Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 17993)
Kategori:
Pålegg
Land:
Norge
Fylke:
Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-12
Oppdatert dato:2004-06-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift