Kokt saft



Ingredienser

1 porsjon

blåbær 1 1/2 liter 4 dl vann 4-5 dl sukker pr. l saft
bringebær 2 liter 3-4 dl 4-6 dl sukker pr. l saft
multer 2 liter 3-4 dl 4-6 dl sukker pr. l saft




Fremgangsmåte:

Natriumbensoat brukes som konserveringsmiddel.

Bruk modne bringebær eller blåbær. Skyll dem og ha dem i en stor kjele. Hell i vannet og la det koke under lokk i 10 minutter.

Hell bærmassen i et sileklede og la det stå og renne av i ca 30 minutter.

Mål eller vei saften. Kok den opp og tilsett sukker ut fra ovenstående tabell.

Kok saften opp igjen og skum den godt.

Hell saften i varme, rene flasker som lukkes med en gang. Er det brukt naturkork, dyppes toppen i smeltet parafin når flasken er avkjølt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9430)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Saft
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rå blokkebær/blåbærsaft.Rå blokkebær/blåbærsaft.
Denne retten har 29,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Blåbærsaft gammel.Blåbærsaft gammel.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Måltidsdrikk.Måltidsdrikk.
Denne retten har 57,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.