Fotograf:Dansukker Med naturens spiskammer, og med utgangspunkt i smaker som rabarbra og blåbær, er det lett å våge eksperimentere. By på is blandet med sur rabarbracurd i solen. Overrask store og små med kaffe og blåbærpai på pinne i hagen eller bakgården. Avslutt middagsselskapet med en engelsk ”bær-fool” på verandaen. Det er klart for varmere tider med familie og venner.
Oppskriften inneholder 58 Kalorier, 12 g Karbo, 0 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Ha alle ingrediensene utenom sukkeret i en gryte, og kok i 10 minutter. Ha over i en sil, og la renne av i 15 minutter. Hell tilbake saften i rengjort gryte, og tilsett sukkeret. Kok opp. Skum godt av. Hell over på varme, grundig rengjorte flasker. Sett på lokk. Oppbevar i kjøleskap eller frys ned. Drikken spes med vann til ønsket styrke.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 30521)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Saft Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2013-06-12
Oppdatert dato:2020-07-22