Ingredienser
4 porsjoner
4 kramsfugl eller bekkasiner
salt
pepper
salvie
4 skiver bacon
4 vinblad (store blad av rips eller solbær)
4 ss smør
Fremgangsmåte:
Ribb og svi fuglen. Skjær rundt endetarmsåpningen og trekk tarmen ut. Resten av innmaten skal sitte i fuglen. Hodet kan skjæres av eller sitte på. I det siste tilfelle fjernes øynene og halsen bøyes slik at nebbet kan stikkes inn under det ene låret.
Tørk fuglene godt og gni dem med salt, pepper og salvie.
Bind en baconskive rundt hver fugl og pakk den inn i vinblad.
Stek fuglen i smør til de er møre. Steketiden avhenger av alderen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8073)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift