Fotograf:
Vaktelgården
Fyllte vaktler inneholder
257 Kalorier,
8 g Karbo,
14 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Fyllte vaktler har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fyllte vaktler er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
9488 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Fyllte vaktler med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 257.17 | 4 593.06 | 574.13 | Kcal |
Protein | 14.15 | 252.72 | 31.59 | gram |
Karbohydrat | 8.32 | 148.60 | 18.57 | gram |
Kostfiber | 0.80 | 14.29 | 1.79 | gram |
Fett | 17.71 | 316.30 | 39.54 | gram |
Alkohol | 0.90 % | 16.07 | 2.01 | gram |
Mettet fett | 7.83 | 139.84 | 17.48 | gram |
Salt | 0.44 | 7.90 | 0.99 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.14 | Kr 234.68 | Kr 29.34 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 786 totalt | 1 786 pr porsj | 223 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,94 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
vaktler
Del opp baconet i små terninger. Fres i varm panne. Bland baconterninger sammen med finknust brødskorpe oppbløtt i lunken melk og moset lever til en fin farse. Fyll vaktlene og bind sammen.
Krydre og brun forsiktig i smør og etterstek ved moderat varme ca 20 minutter. Ta opp vaktlene og hold dem varme.
Tilsett kremfløte og cognac under forsiktig omrøring og kok inn til en fin konsistens.
Sausen fordeles over vaktlene.
Serveres med villris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Vaktelgården
(Intern: 19760)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-06-07
Oppdatert dato:2005-06-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift