Lefse fra Rogaland inneholder
276 Kalorier,
37 g Karbo,
7 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Lefse fra Rogaland har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lefse fra Rogaland er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 4 lesere
Lesere:
8862 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Lefse fra Rogaland med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 276.48 | 6 573.31 | 469.52 | Kcal |
Protein | 6.62 | 157.39 | 11.24 | gram |
Karbohydrat | 37.42 | 889.66 | 63.55 | gram |
Kostfiber | 2.10 | 49.93 | 3.57 | gram |
Fett | 10.68 | 253.92 | 18.14 | gram |
Mettet fett | 6.48 | 154.06 | 11.00 | gram |
Salt | 0.16 | 3.75 | 0.27 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.85 | Kr 43.98 | Kr 3.14 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 378 totalt | 2 378 pr porsj | 170 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 54,13 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 14
lefser
Kok opp melk, smør og sukker. Dette røres så inn med melet i en bolle. Elt til en jevn deig og sett kaldt.
Del opp i 12-15 emner. Kjevle tynt ut og stek på begge sider på varm takke. Bruk rutekjevle. Brett de så sammen og oppbevar i fuktig klede.
Server med smør og sukker eller ost.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 14381)
Kategori:
Lefse
Land:
Norge
Fylke:
Rogaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-06-14
Oppdatert dato:2003-06-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.