Leverskav på samisk vis



Leverskav på samisk vis inneholder 138 Kalorier, 3 g Karbo, 19 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Leverskav på samisk vis har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Leverskav på samisk vis er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3470 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
600grreinsdyrlever,
vann,
salt,
1dashpepper,
1dashsmør til steking.




Næringsdeklarasjon for Leverskav på samisk vis!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier138.28421.89Kcal
Protein19.1958.55gram
Karbohydrat3.279.98gram
Kostfiber0.010.03gram
Fett5.3816.41gram
Mettet fett2.136.50gram
Salt0.190.57gram
Pris på oppskriftenKr 14.85Kr 45.31Kroner
Hele oppskriften veier610 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo9,45 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær halvfrossen lever i tynne skiver og kok opp litt vann. Legg leverskivene nedi og rør om. La det koke i 1 minutt, ta gryta av platen og skum. Hell deretter bort vannet, smak til leveren med salt og pepper og fres den i godt smør i gryta i ca. 2 minutter.

Poteter og tyttebærsyltetøy hører til!

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18285)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-07-18
Oppdatert dato:2004-07-18


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.